Seară de poezie la Teatrul „Aureliu Manea”

Teatrul „Aureliu Manea” din Turda ne invită mâine, 15 ianuarie, la o seară de poezie. De la orele 19:00 îl sărbătorim pe Mihai Eminescu, într-un spectacol inedit în care poeziile bardului se nasc, sună și răsună în toate formele de expresie artistică!

Primăria Municipiului Turda, Teatrul ,,Aureliu Manea” și Casa de Cultură a Municipiului Turda organizează, în data de 15 ianuarie, o serie de evenimente culturale cu prilejul împlinirii a 169 de ani de la nașterea marelui poet național, marcând astfel și ”Ziua Culturii Naționale”.

În seria manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naționale și celebrării poetului Mihai Eminescu se înscrie și concertul coral pe versuri eminesciene „Lacul codrilor albastru”, susținut de corul „Armonia” al Casei de Cultură Turda.

Evenimentul va avea loc în data de 17 ianuarie, ora 18,00 în Sala Mare a Primăriei Turda. De asemenea tot în 15 ianuarie vor debuta de la ora 15:00, la Galeria de Artă, diverse ateliere de comunicare.

Sub titlul ”Eminescu al meu”, în cadrul acestora se va discuta despre importanța operei eminesciene și aportul lui Eminescu la dezvoltarea și unitatea culturii universale. Atelierele sunt coordonate de directoarea Casei de Cultură, Ana Sevan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.