Parc logistic Turda

CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A din România,  cu 650.000 m² suprafaţă închiriabilă situată în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara și Turda.

În dorința de a rămâne proprietarul cu cel mai mare portofoliu de spaţii industriale şi logistice din România, CTP îşi consolidează continuu poziţia prin achiziţii şi investiţii consistente. Recent, a achiziţionat in vestul ţării două parcuri logistice în orasele Ineu şi Salonta, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 37.000 m², şi a demarat lucrările la extinderea cu 32.000 m² a CT Park Timişoara, cu o investiţie de peste 13 milioane €.

În următoarea perioadă, planurile de dezvoltare ale CTP în vestul ţării vizează oraşele Turda şi Deva. În Turda CTP deține depozite închiriabile în suprafață de 152.608 m ridicate pe un teren de 30 de hectare aflat în apropierea sensului giratoriu de lângă nodul de autostradă. Ana Dumitrache, country head al CTP România, a declarat că:

Primim din ce în ce mai multe solicitări din zona Clujului, care atrage în ultimii ani investitori de calibru din domenii ca: IT, automotive, FMCG, industria textilă, tehnologie. Este al treilea oraş ca mărime din România (sic!) şi unul dintre cele mai bine dezvoltate din punct de vedere economic, ceea ce generează o nevoie tot mai accentuată de noi spaţii de depozitare şi producţie. Investiţiile recente, îmbunătăţirile semnificative aduse infrastructurii şi apropierea de graniţa vestică sunt toate atuuri care ne determină să plasăm Clujul sus în topul strategiei noastre de dezvoltare pe termen lung în România.

În paralel cu construcţia noului CTPark Cluj II, CTP continuă dezvoltarea primul parc logistic din zonă aflat în portofoliul său. Compania investeşte circa 4,5 milioane de euro în extinderea cu 10.500 m² a CTPark Cluj I, aflat în Apahida, la 13 km de centrul oraşului Cluj-Napoca şi în apropierea aeroportului. Clădirea va fi finalizată în noiembrie 2017 şi este destinată clientului strategic al CTPark Cluj I, retailerul Profi.

În imagine: parcul CTP din Ineu (județul Arad), preluat de la un grup slovac.

2 comentarii la „Parc logistic Turda”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.