Parcuri devalizate

Câteva bănci din Parcul Teilor Turda, din zona Materna, lângă Liceul Liviu Rebreanu, au fost rupte săptămâna aceasta. Bucăți din ele au fost aruncate în fântâna arteziană.

O situație similară a fost identificată și în Parcul din zona Bocoș a cartierului Micro 3, cel denumit după grupul statuar Horea, Cloșca și Crișan. Și aici mobilierul urban a fost deteriorat.

Cum de această dată nu mai pot da vina pe bloggerul local, oficialii primăriei Turda anunță:

Reamintim cetățenilor că parcurile sunt supravegheate video și în cazul în care se va dovedi că a fost rea intenție, persoanele respective vor fi sancționate.

Facem din nou apel la responsabilitatea cetățenilor, să respecte și să protejeze bunurile publice.

Ce alte parcuri sunt în oraș? Aflat în centru chiar lângă primărie, Parcul Tineretului este un parc mare, iar locul este drept. Sunt locuri de joacă pentru copii: groapa de nisip, tobogane, hinte și alte amenajări pe care copii se pot cățăra. Puteți sa va plimbati printre copacii maiestuosi, pe marea alee centrala a parcului sau pe digul de pe malul raului Aries.

Este un parc in care se poate face jogging, puteti inchiria terenul de tenis de camp al asociatiei sportive Santei sau terenul de fotbal cu gazon artificial.
Pentru copii puteti inchiria buggy niste masinute simpatice cu pedale.
In parc functioneaza o terasa de unde puteti cumpara racoritoare. Daca va prinde ploia va puteti adaposti aici.

Daca observati cu atentie pasarile ce-și duc traiul in coroanele copacilor aveti sansa sa vedeti ciocanitoare si ghionoaie sure. Mai sunt două parcuri în partea dinspre ieșire spre Cluj Napoca, zona numită Turda Nouă: unul lângă biserica fortificată, (Biserica Reformată-Calvină de pe Strada Basarabiei Nr. 10) și al doilea lângă Biserica Romano-Catolică Franciscană (str. Avram Iancu nr.49).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.