Intransigență la Judecătoria Turda

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea privind un bărbat din comuna Ceanu Mare, judeţul Cluj.

La data de 17 ianuarie, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au depistat un bărbat de 45 de ani, din Ceanu Mare – Cluj, pe numele căruia magistraţii Judecătoriei Turda au emis un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de instigare la mărturie mincinoasă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Bărbatul a fost condus şi predat Penitenciarului Gherla în vederea executării pedepsei. Nu este pentru prima dată că, în ultima perioadă, Judecătoria Turda dă pedeapsă cu executare pentru mărturie mincinoasă. La Cluj, pentru fals și uz de fals, procurorul din cazul Seplecan a cerut condamnarea cu suspendare a fostului președinte de Consiliu Județean, iar avocatul acestuia, Cătălin Bichescu, a cerut achitarea, invocând faptul că acesta nu a știut că folosește o diplomă falsă.

Sursă foto Judecătoria Turda: Ana-Maria-Catalina.blogspot.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.